Aanbod

Taartjes en meer...
Bestellingen van taart,cupcakes, quiches,.. kunnen enkel afgehaald worden op de openingsdagen-& uren van Bellevue (van vrijdag tot dinsdag 11u-18.30)


Het dagelijkse aanbod kan je vinden op de FBpagina.

ps: ook een stukje taart afhalen in de koffiebar is mogelijk...maar wil je meer dan 4 stukken taart meenemen, dan bij voorkeur daags voordien een berichtje . Alvast bedankt!° De hierboven vermelde prijs is een afhaalprijs.

° Indien u taarten bestelt om in Bellevue te consumeren, dan betaalt u 4€ per stuk/pp  zoals vermeld op de kaartFactuur nodig?

° de opmaak is kosteloos bij een minimale aankoop/bestelling van 125€

° voor bedragen -125€ wordt u een administratiekost van 7,5€ aangerekend.

 VOORWAARDEN CADEAUBON EN  KRUISEMBON:


Een verwittigde klant...u weet wel...


° voor een aankoop van cadeaubonnen wordt geen factuur opgemaakt.

° cadeaubonnen zijn geldig tot de vermelde datum en worden nooit en in geen enkel geval in geldigheid verlengd.

Owv COVID-19 en de lockdown daaraan verbonden, werden de cadeaubonnen tijdelijk verlengd, rekening houdend met de vervaldatum . 

° het is en blijft steeds de verantwoordelijkheid van de klant om binnen de gestelde termijn de bon te gebruiken. 

° er werd bewust gekozen voor een kortere geldigheidstermijn van de Bellevuebon (6 maand) : het is namelijk bewezen dat hoe langer de bon geldig is, hoe méér de bon "vergeten" wordt..

° er wordt geen wisselgeld teruggegeven noch geruild voor cash geld, ook niet bij de Kruisembon.

°  indien u om gezondheidsredenen of welke reden ook, binnen de gestelde termijn niet kan langskomen voor koffie en taart:  de cadeaubonnen én Kruisembonnen kunnen óók gebruikt worden om bvb taart  of soep af te halen...

° ik heb er alle begrip voor dat u ontgoocheld bent indien u vaststelt dat uw cadeaubon vervallen is...maar aub, schiet niet op de uitbaatster... kom  ná ontvangst gewoon snel langs om 'm in te ruilen...da's de beste tip dat ik kan geven... 

Dank voor uw begrip...